JOBFIT

Faleminderit që keni zgjedhur të bëheni klient i yni. Me anë të këtij profili, ju do mund të rrisni rezultatet e biznesit tuaj duke përmirësuar cilësinë e burimeve tuaja njerëzore të nivelit Junior dhe Specialist.

Ju ftojmë të eksploroni shërbimet tona.

-  Aksesoni kandidatë junior me potencial të lartë
– Promovoni aktivisht pozicione pune tek databaza  Hi-Po
– Auditoni talentin e stafit tuaj ekzistues

Shërbime JOBFIT

Access Jobfit Candidates

Kjo është databaza e  të rinjve me potencial të lartë profesional. Ky potencial është vlerësuar dhe çertifikuar me mjete psikometrike të përdorura në të gjithë botën.

Për të kërkuar akses në profilet e tyre, ju lutemi të porosisni më poshtë.
L5,000 Add to cart

Ju duhet asistencë nga ne?