Product Detail

Access Jobfit Candidates

L5,000

Kjo është databaza e  të rinjve me potencial të lartë profesional. Ky potencial është vlerësuar dhe çertifikuar me mjete psikometrike të përdorura në të gjithë botën.

Për të kërkuar akses në profilet e tyre, ju lutemi të porosisni më poshtë.
Category:

JOBFIT