Caterpillar

Falë shërbimit JOBFIT nga Expert Lane arritëm të gjenim në kohë shumë të shkurtër një teknik mekanik, i cili ka jo vetëm përgatitjen teknike, por edhe energjinë dhe motivimin e duhur për tu rritur në kompaninë tonë, përfaqësuesi zyrtar i Caterpillar për rajonin.