EFA Solution

EFA Solution është një kompani prodhimi që operon me modelin BPO, duke furnizuar me produkte të cilësisë premium marka globale të mirënjohura këpucësh dhe veshjesh mbrojtëse. Jemi të lumtur që grupi i AIMS International Albania, me të cilin bashkëpunojmë prej vitesh, ka krijuar një zgjidhje për nivele Junior, të cilët ne kemi nevojë t’i rekrutojmë vazhdimisht. Sapo punësuam me sukses një Kontrollor Cilësie, dhe do vijojmë edhe me profile të tjera. Suksese Expert Lane!